La CUP fa una crida a la ciutadania per construir ‘un municipi valent, antifeixista, ecologista, feminista i social’

El partit va cloure la campanya aquest divendres amb una festa al local del Casal Popular el Brot

L'alcaldable de la CUP, Joel Segarra, va actuar amb el seu grup de música tradicional Xeixa Asprira
Sílvia Alquézar
El número 5 de la candidatura de la CUP, Sergi Hurtado, va llegir un manifest a la festa fi de campanya de les eleccions municipals

La pluja va obligar aquest divendres a traslladar la festa fi de campanya de la CUP Montcada del parc Antiga Cerveseria al local del Casal El Brot. L’acte va comptar amb les actuacions de la banda local L’home invent, el cantautor Lluís Fernández iel grup de música tradicional Xeixa Asprira, del qual forma part l’alcaldable cupaire, Joel Segarra.

En el torn de parlaments, el número 5 de la candidatura, Sergi Hurtado, va llegir un manifest amb les principals propostes i objectius de la formació als comicis municipals d’aquest diumenge en temes com l’habitatge, el medi ambient, la participació ciutadana en la vida política i la municipalització dels serveis, entre d’altres. «Volem un municipi valent, antifeixista, feminista, ecologista i social que lluiti contra les injustícies i celebrem que el proper diumenge la CUP tornarà a rebentar les institucions per fer-les més justes, transparents i participatives», va dir. En referència a l’actual govern municipal -format pel tripartit ICV-EUiA, ERC i Círculo-, Hurtado va manifestar que la CUP, que a les passades eleccions va obtenir un regidor, «tindrà el puny tancat davant les mesures simbòliques i buides que ha dut a terme el govern als últims quatre anys».

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari