El Consorci del Parc de Collserola repara l’accés de Can Cuiàs

L’actuació ha consistit en la reposició de la tanca protectora i la substitució del mobiliari urbà, dues reivindicacions del veïnat

Aspecte de les noves tanques que s'han instal·lat a l'accés del Parc de Collserola des de Can Cuiàs
Premsa/Ajuntament

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola ha invertit un total de 30.000 euros en les obres de millora de l'accés a aquest espai natural des de Can Cuiàs. Els treballs, que es van fer entre abril i maig, han consistit en la reparació de la tanca perimetral, situada prop de la cruïlla dels carrers Petúnies i Camèlies, i la col·locació de noves taules i nous bancs a la zona de lleure, situada 300 metres endins.

La reposició de la tanca era una llarga reivindicació, tant dels veïns com del propi Ajuntament.“Feia més d’un any que havíem exigit al Consorci  la instal·lació de les tanques, ja que s’havien retirar a causa del seu mal estat. Ara, per fi, podem garantir la seguretat i la tranquil·litat de tot aquell que vulgui passejar pel parc de Can Cuiàs”, ha explicat la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere.

El Parc de Can Cuiàs és la porta d'entrada al Parc de Collserola. Es tracta d’una gran zona verda que compta amb una extensió de 22,5 hectàrees. Disposa de dues àrees per al descans i el lleure i un camí principal de 2,5 km que dona tota la volta a l'àrea, així comun mirador que ofereix vistes panoràmiques del Turó de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari