Una jove de Can Cuiàs resulta agredida sexualment al portal de casa seva

La concentració de protesta convocada aquesta tarda davant del Centre Cívic del barri ha aplegat més de 700 persones

Les persones que s'han concentrat davant del Centre Cívic han fet una curta manifestació encapçalada per una pancarta en suport a la jove agredida
Laura Grau

Una jove de 21 anys veïna de Can Cuiàs va ser objecte ahir diumenge d’una agressió sexual al portal del seu domicili, al carrer Camèlies. Segons fonts familiars, els fets van passar a les 7.10h. Quan la noia va accedir a l’edifici, un individu la va amenaçar amb una navalla amb la qual li va fer talls superficials al coll, les mans i les cames i la va intentar despullar. Els crits de la jove van alertar un veí que, amb la seva presència, va motivar que l’agressor sortís corrent. Segons la víctima, l’individu duia una dessuadora amb caputxa i un mocador a la cara. L’agressió ha estat denunciada als Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació.

 

Repulsa

Tant l'Ajuntament com el Grup de Dones de Can Cuiàs han mostrat la seva consternació per aquest atac a una jove del barri i han expressat el seu suport a la víctima, condemnant enèrgicament aquest tipus d'agressions. "Des del consistori es rebutja qualsevol atac que afecti a la llibertat sexual i es continua treballant i lluitant per aconseguir una ciutat lliure de violències masclistes", ha fet constar la corporació a través del seu Twitter.

A la concentració de protesta convocada aquesta tarda davant del Centre Cívic de Can Cuiàs per  l’Ajuntament, el Consell de Dones i els grups de dones del municipi amb el suport d'altres entitats locals han participat més de 700 persones.

 

Seccions:

Deixa un comentari