Portes obertes a les dependències de la Policia Local

Dissabte al matí hi haurà activitats infantils, una exhibició de gossos policia, una exposició de vehicles i visites guiades

Imatge de la façana de la nova seu de la Policia Local
Premsa Ajuntament
Les noves instal·lacions de la Policia Local a la Ferreria es van posar en marxa fa un any

Amb motiu del primer aniversari de la inauguració de la nova Prefectura de la Policia Local, ubicades al polígon de la Ferreria, al costat de la Deixalleria Municipal, el consistori organitza una jornada de portes obertes aquest dissabte. Durant tot el matí hi haurà diferents activitats infantils, una exhibició de gossos policia, una exposició de vehicles policials i visites guiades en grup a les instal·lacions. Per assistir a les visites guiades cal una inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Una errada informàtica ha eliminat la llista de persones que s’havien inscrit fins a dia d'avui a les visites programades per al 28 de setembre, de les 10h a les 14h. L'Ajuntament demana que les persones afectades es tornin a inscriure per tal de tenir un control de visitants.

L’equipament -ubicat al carrer Progrés, 28- disposa de 650 m2, distribuïts en zona de recepció, despatxos de proximitat i atenció ciutadana, central de comandament, sala de briefing, despatxos de comandament i reunions, cuina-menjador, gimnàs, vestuaris, magatzem d'arxiu, material i informàtica, cel·la, sala d'atestats. Les dependències també incorporen aparcament per a les unitats mòbils i dipòsit municipal de vehicles.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari