El govern municipal mostra el seu suport als treballadors afectats

L’alcaldessa considera que els EROs són injustificats i reclama la intervenció de la Generalitat

L'alcaldessa Laura Campos amb representants dels comitès d'empresa de Connectivity i General Cable, durant la concentració d'aquest matí
Laura Grau

Una representació del govern municipal, format per En Comú Podem i ERC, ha assistit aquest matí a la concentració de treballadors de General Cable i TE Connectivity que s'ha fet al carrer central del polígon de Pla d'en Coll, per mostrar la seva solidaritat amb els 254 empleats afectats pels expedients de regulació d'ocupació –153 persones a General Cable i 101, a l'antiga Tyco. L'alcaldessa Laura Campos ha manifestat la seva preocupació perquè en només quinze dies s'hagin presentat EROs a dues empreses punteres del municipi. "Considerem que són mesures totalment injustificades des del punt de vist econòmic, que només obeeixen a la voluntat de deslocalitzar la producció i acabar amb la competència", ha dit Campos, que demà té previst reunir-se a l'Ajuntament amb representants dels dos comitès d'empresa i acompanyar-los la setmana vinent al Parlament per traslladar la problemàtica als diferents grups parlamentaris.

Pel que fa a General Cable, ara en mans del grup Prysmian –que vol tancar la planta de Montcada i la de Manlleu, afectant un total de 600 empleats– l'alcaldessa s'ha posat en contacte amb l'alcalde osonenc per tal de mantenir una reunió conjunta amb el Director General d'Empreses de la Generalitat. "Entenem que el govern català ha de liderar la defensa dels llocs de treball amenaçats i del teixit productiu i econòmic dels municipis", ha conclòs Campos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari