Treballadors de Prysmian es reuneixen amb el grup parlamentari del PSC

La trobada ha tingut lloc aquest dimecres al Parlament, a la qual també han assistit membres de l’agrupació local

Membres del comitè d'empresa de Prysmian amb representants del grup parlamentari del PSC i de l'agrupació local socialista
PSC Montcada

Representants del comitè d’empresa de Prysmian, al Pla d’en Coll, s’han entrevistat aquest dimecres al matí amb membres del PSC de Montcada i del grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya. Durant la reunió, els líders sindicals han explicat als diputats socialistes la seva preocupació davant l’anunci del grup italià de tancar les dues plantes que té a Catalunya, a Montcada i Manlleu.

En un comunicat, l’agrupació local socialista ha donat suport a la plantilla. «Totes les accions són poques quan es parla de defensar llocs de treball», ha expressat el portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Bartolo Egea, qui ha fet una crida a les institucions catalanes «a fer tot el possible per trobar la millor solució». Per la seva banda, la diputada Marta Morata ha dirigit diverses preguntes al Govern relacionades amb la problemàtica per saber quines accions està duent a terme per evitar el tancament de la fàbrica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari