El conseller d’Interior es compromet a participar a la propera Junta de Seguretat local que es faci a Montcada

Buch ha coincidit amb l’alcaldessa al Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental on s’ha aprovat una declaració en suport als treballadors de Prysmian i TE Connectivity

L'alcaldessa i el conseller, a la fi de la reunió del Consell d'Alcaldies de la comarca
Premsa Ajuntament

El conseller d’Interior Miquel Buch participarà a la propera reunió de la Junta de Seguretat local que es faci a Montcada atenent a la demanda que li ha fet l’alcaldessa, Laura Campos. L’edil ha coincidit amb el conseller en una reunió del Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental en què els representants municipals li han traslladat la seva preocupació per la seguretat i manca efectius de Mossos. Buch ha explicat als batlles les previsions del govern autonòmic d’anar augmentant els efectius progressivament –a raó de 750 anuals– fins arribar a la xifra de 2.000.

Campos ha aprofitat la coincidència amb el conseller per convidar-lo a la propera Junta de Seguretat Local en què intervenen comandaments de totes les forces policials que actuen al territori –Policia Local, Mossos i Guàrdia Civil. “Volem que conegui de primera mà la sigularitat del nostre municipi que, per la seva proximitat a Barcelona i la dispersió dels barris, requereix una major coordinació entre cossos i més mitjans”, ha dit l’alcaldessa.

 

Declaració sobre els ERO

En el marc del Consell d’Alcaldies i a petició de Campos, l’ens ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en suport i solidaritat als treballadors afectats pels ERO a Prysmian (antiga General Cable) i TE Connectivity, amb seus al polígon Pla d’en Coll. L’acord també inclou demanar a la Generalitat que faci de mediadora pel vetllar pel manteniment dels llocs de treballs amenaçats a Montcada i Reixac –254 en total; refermar el compromís de les alcaldies de la comarca a treballar des del Pacte per la Reindustrialització, per la indústria del Vallès Occidental per coordinar accions conjuntes per preservar l’activitat productiva i els llocs de feina i promocionar mesures per afavorir un teixit productiu de qualitat i instar el govern autonòmic al total desplegament del Pacte Nacional per la Indústria i que vetlli pel manteniment i reforç de l’activitat industrial a la comarca.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari