Podem Montcada, a la manifestació contra la Llei Aragonés

La protesta es fa fer diumenge a Barcelona organitzada per una plataforma que agrupa un centenar d’entitats i moviments ciutadans

Representants de Podem Montcada, a la manifestació contra l'anomenada 'Llei Aragonés'
Podem Montcada

Membres de Podem Montcada i de la Taula per la Salut –ens que agrupa diferents col·lectius veïnals del municipi– van participar aquest diumenge a la manifestació organitzada per la Plataforma Aturem la Llei Aragonés en contra de la nova norma entenent que obre la porta a la privatizació de prop de 250 serveis públics a Catalunya, principalment en el sistema sanitari, educatiu i de serveis socials. El projecte de Llei que impulsa el vicepresidente del govern autonòmic, Pere Aragonès, està actualment en tramitació i té com a objectiu regular els contractes que la Generalitat i les administracions locals realitzen, mitjançant licitació pública, per a la gestió de serveis a les persones.

“Aquests serveis s’han de prestar de forma directa i, quan això no sigui possible, els criteris de gestió no poden ser economicistes”, ha manifestat Podem a través d’un comunicat. El secretari general de la formació a Montcada, Oliver Hernández, ha afegit que “cal regular de forma clara i transparent la concertació social”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari