L’Ajuntament manté la prohibició de fer activitats a l’exterior i suspèn el mercat

Protecció Civil puja el Pla INUNCAT a fase d’emergència

Un arbre ha destrossat un cotxe aparcat a Can Sant Joan
Policia Local
Arbre caigut al carrer Clavell al voltant de les 15h
El pi caigut a la Ferreria ha envaït el carril proper a l'INS
Voluntaris de l'ADF retirant un pi caigut al costat de la gasolinera del polígon de la Ferreria
Retirada d'una planxa metàl·lica d'una façana de Can Sant Joan
Un arbre ha tallat l'accés a l'entrada d'una propietat a Vallençana

Continua activat el Pla Bàsic d’Emergències al municipi davant la previsió que la situació meteorològica no millori durant les properes hores. Protecció Civil de la Generalitat, per la seva banda, ha elevat a la fase d'emergència el Pla INUCAT per l'arribada d'un nou front de pluges aquesta tarda. Es manté, per tant, a l'àmbit local la prohibició de fer activitats esportives i extraescolars a l’aire lliure, així com l’accés a parcs, jardins públics i instal·lacions esportives a l'exterior. També ha quedat suspès el mercat ambulant d'aquest dimecres.

 

Afectacions a la via pública

Operaris de la Brigada Municipal, amb la col·laboració de voluntaris de l’ADF i de Protecció Civil continuen les tasques de neteja i retirada d’arbres i elements que han caigut a la via pública. En total, segons l’últim recompte, els forts vents han fet caure 26 arbres a la localitat. També han resultat afectades senyals de trànsit, tanques de solars i altres elements tant de propietats municipals com particulars.

Es recomana molta precaució en els desplaçaments, l'accés a zones forestals i boscos i retirar o fixar bé els objectes que es tinguin a l’exterior de les cases per evitar accidents. L'Ajuntament també demana a la població que segueixi els consells d’autoprotecció que pot trobar a http://interior.gencat.cat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari