Els cossos policials que operen al territori comparteixen informació en la Junta Local de Seguretat

La reunió, que es va periòdicament, va servir per presentar José Manuel Martín com a nou cap de la Policia Local

La Junta de seguretat es va reunir per primer cop a les dependències de la Policia Local
Premsa Ajuntament

La Policia Local ha augmentat les seves intervencions durant el 2019 un 9% respecte l’any anterior. Del total d’intervencions, el 50% corresponen a l’àmbit de trànsit i seguretat, amb més de 3.500 accions de vigilància específica i 400 controls de vehicles. En matèria d’educació viària, es van fer nombroses sessions als diferents centres educatius del municipi on van participar 1.300 infants i es van fer 120 inspeccions de transport escolar. Pel que fa a denúncies realitzades pels agents policials per l’incompliment de les ordenances municipals, el 65% corresponen a actes d’incivisme.

Aquestes són algunes de les dades que es van presentar a la Junta Local de Seguretat feta ahir per primer cop a les dependències de la Policia Local. La reunió, presidida pel regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell (ECP), va comptar amb la participació del director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior de la Generalitat, Jordi Jardí, a més de representants dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. El conseller d’Interior, Miquel Buch, qui havia anunciat la seva presència inicialment, no va poder ser-hi per motius d’agenda.

Durant la trobada es van analitzar les dades sobre les intervencions al municipi dels diferents cossos policials i es van estudiar diferents accions de seguretat per a aquest any. Aquesta va ser la primera reunió del sots inspector en cap, José Manuel Martín, com a cap de la Policia Local, en substitució d’Antonio Franco recentment jubilat després de 37 anys de servei.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari