L’AMB ampliarà les zones destinades a esbarjo

El final del carrer Can Duran, sense sortida, tindrà un nou aprofitament

Vista del final del carrer can Duran on es farà la intervenció per unificar els dos costats del parc
Imatge virtual de l’aprofitament que tindrà el final del carrer Can Duran amb l’actuació prevista

El proper 2 de març s’inicien els treballs per incorporar el tram del carrer Can Duran, ubicat entre el torrent de Mas Duran i el carrer Pablo Picasso, al parc de la Llacuna. L’actuació, que sufragarà íntegrament l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), permetrà crear una zona d’esbarjo i connectar els dos costats del parc que fins ara quedaven dividits pel vial amb franges de pintura que marcaran els recorreguts transversals i els accessos.   
El nou espai es dotarà amb una pista de korfbal, una altra d’streetbàsquet, taules de ping-pong i jocs infantils de terra, a més d’una zona d’estada amb taules per al mòdul on es traslladarà la xurreria que hi ha al mateix carrer. La intervenció preveu eliminar la duna situada al costat sud del vial amb plantació de prat sec on s’ubicarà l’espai de la jugateca i una zona pavimentada amb sauló per a una pista de futbol i volei. El regidor de Medi Natural, Oriol Serratusell (ECP), ha celebrat l’actuació que respon, ha dit, a les demandes municipals. 

Seccions:
Etiquetes:

Una resposta a “L’AMB ampliarà les zones destinades a esbarjo”

  1. Claudia Andreu Claudia Andreu ha dit:

    sin poner el horario del uso ni control de las farolas alrededor de estas instalaciones deportes genera ruidos insoportables por la noche para los vecinos que viven al lado. Durante el verano, siempre hay gentes jugando baloncesto y ping-pong o botellón en la hora de descansar, el Ayuntamiento pasa de las quejas de los vecinos. Al final sólo genera problemas para los vecinos que viven al lado! Una vergüenza de hacer cosas sin pensar su consecuencia.

Deixa un comentari