Fes sentir la teva veu

Feu-nos arribar els vostres escrits en aquest període de confinament a [email protected]: *Professors de l’Institut escola El Viver *Grup de Medi Ambient de Montcada i Reixac-Ecologistes en Acció

L’Institut Escola El Viver i les seves famílies segueixen connectats

Encara que el COVID-19 hagi tancat escoles i instituts, a El Viver l’activitat no para. El dimecres passat, 18 de març, vam celebrar el “Primer Claustre Telemàtic”: uns 50 docents, des de casa, ens vam connectar per veure de quina manera es pot continuar motivant la curiositat i l’emoció d’aprendre dels infants i els joves, tot i la distància i el confinament. Finalment, es va decidir que, a través de tots els mitjans possibles (pàgina web, Whatsapp, Instagram, Google Classroom), es faran arribar propostes a les famílies de l’alumnat de tots els nivells, des d’Educació Infantil fins a 1r d’ESO, a fi que puguin continuar el seu aprenentatge des de casa.

La coordinació ha estat ràpida i efectiva perquè ja fa temps que l’escola ha impulsat ladigitalització, tant dels mestres com dels alumnes. És per això que, malgrat el confinament, es pot mantenir el vincle amb la comunitat del centre. El compromís de l’equip docent és treballarper procurar trencar la bretxa digital i arribar a totes les famílies per tal de seguir caminant cap a l’assoliment dels objectius d’aprenentatge.

Dani Costa i Martí Romaní Picas. Mestres de l’Institut Escola El Viver

 

Atenció a les persones vulnerables

En una situació extremadament greu del coronavirus amb confinats i contagiats… urgeix exigir a l’Ajuntament escoltar, informar i atendre especialment les persones vulnerables i oferir menjador gratuït a domicili per les vulnerables que ho necessitin. Pel crit de patiment, incomprensió, soledat… Amb un 061 col·lapsat, cal que l’Ajuntament (teletreball) ofereixi una comunicació telefònica gratuïta les 24 hores. 

L’Ajuntament, com a poder sensible als patiments i morts del coronavirus en el seu municipi, ha de pressionar bestialment la Generalitat per un immediat i radical increment del personal mèdic i mitjans del servei públic de salut, i del Servei d’Emergències Mèdiques.

Grup de Medi Ambient-Ecologistes en Acció

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari