Aturades les obres a la via pública que no siguin estrictament necessàries

Totes les actuacions al carrer, tant públiques com privades, han quedat paralitzades per decret excepte les considerades d’emergència

Les obres de connexió entre els carrers Barberà i Medinaceli, a la muntanyeta de la Font Pudenta, han quedat provisionalment aturades. L'actuació es troba ja en la recta final, aquesta imatge correspon al mes de gener
Arxiu/ Pilar Abián

Totes les obres a la via pública contractades per l’Ajuntament s’han aturat com a prevenció de la propagació del coronarvirus. Aquesta mesura afecta quatre actuacions: la pista adjacent al pavelló Miquel Poblet (Pla d’en Coll), la connexió del carrer Barberà amb Medinaceli (Font Pudenta-Muntanyeta), la provisió d’aigua a la urbanització Estany de Gallecs i la millora de l’accés al torrent del Bosc Llarg (Can Cuiàs).

L’Ajuntament ha aprovat un decret mitjançant el qual ordena l’aturada de totes les obres a la via pública, tant públiques com privades, sempre i quan no es tractin d’emergències, com ara actuacions de les empreses concessionàries per garantir els subministraments o bé, per motius de seguretat. El decret també declara la suspensió dels terminis d’execució de les obres privades durant el termini de vigència de l’estat d’alarma.

En el cas de les obres majors de titularitat privada, qualsevol actuació ha de complir les normes del reial decret del govern estatal per a la prevenció del coronavirus. El consistori en té comptabilitzades una vintena, en farà un control mitjançant la Policia Local i recomana aturar-les si comporten desplaçaments per la via pública. "Des del govern municipal hem aturat totes les obres públiques per afavorir el confinament i hem demanat a les promotores privades que aturin les seves, però no els hi podem ordenar mentre no ho decreti el govern central", ha expressat el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari