El CAP Montcada obre els caps de setmana per reforçar l’atenció durant la pandèmia

L’horari és de 9 a 17h i fins la mitjanit hi ha urgències. La mesura es posa en marxa aquest dissabte a 32 centres d’atenció primària de la zona de Barcelona ciutat

El CAP Montcada amplia l'horari als caps de setmana amb motiu de la crisi sanitària pel coronavirus
Montcada Comunicació
El CAP Montcada mantindrà el seu horari habitual durant l'estiu

El CAP Montcada amplia el seu horari amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus. A partir d’aquest dissabte i fins que la situació es normalitzi, el centre d'atenció primària també obrirà els caps de setmana, de 9 a 17h, amb l’objectiu de mantenir l’atenció telemàtica, presencial i domiciliària dels pacients afectats pel Covid-19. La mesura es posarà en marxa en un total de 32 ambulatoris de Barcelona ciutat de l’Institut Català de la Salut (ICS). A partir de les 17h, l'equipament oferirà el servei d’urgències fins a la mitjanit. De dilluns a divendres, el seu horari serà l’habitual, de 8 a 10h, i les urgències, fins a les 00h. Altres afectacions de serveis derivades de la pandèmia han estat el tancament del consultori de Can Sant Joan, amb la derivació dels seus usuaris al CAP Montcada, i la concentració de pediatria al CAP Les Indianes.

Per evitar desplaçaments als CAP i reduir l’activitat presencial, els centres de salut han reforçat el servei telefònic i en línia  a través del web de programació de visites de l’ICS . D’altra banda, s’han ajornat les visites ordinàries i s’han mantingut serveis com l’atenció domiciliària a persones amb malalties cròniques, el seguiment de l’embaràs i les actuacions a nadons fins als 15 mesos incloses les vacunacions, entre d’altres. Als centres de salut també s’han pres altres mesures com l’ampliació dels plans de medicació i la seva recollida a la farmàcia sense haver de passar per la consulta mèdica i la separació de l’atenció a les persones amb problemes respiratoris per evitar possibles contagis.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari