Els hospitals Clínic i Vall d’Hebron reben donacions montcadenques

El material prové del treball i la donació de particulars, en coordinació amb l’Ajuntament

Personal sanitari agraeix les donacions de la ciutadania montcadenca
Premsa Ajuntament
Rebuda de material a la Vall d'Hebron

L’hospital Clínic de Barcelona ha rebut aquest dimecres al voltant de 450 davantals de plàstic d’un sol ús, elaborats per persones voluntàries de Montcada i Reixac, en coordinació amb el Punt de Voluntariat de l’Ajuntament. La infermera del municipi Crisitina Riera, que treballa en aquest centre hospitalari, va contactar amb l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), per explicar-li les dificultats i la manca de recursos amb què es troba el personal mèdic a diari arran la crisi del coronavirus i li va proposar la idea de col·laborar amb la confecció dels davantals. ‘Des de l’Ajuntament vam fer córrer la veu d’aquesta necessitat i, mitjançant els contactes del Químic equip de rugbi de Barcelona, vam aconseguir el plàstic; una modista local en va fer el patró i un grup de voluntàries vinculat a l’AV Terra Nostra s’ha encarregat de la seva elaboració", ha explicat l'alcaldessa tot afegint: "Un cop més, la ciutadania ha mostrat la seva solidaritat i s’ha bolcat en donar suport al personal sanitari’.

Els davantals són d’un sol ús i serveixen per protegir la roba mèdica del personal; una barrera de protecció més per tal d’evitar el contagi del coronavirus entre els sanitaris. Una cinquantena de davantals confeccionats per aquest equip voluntari ha anat a parar a la residència de gent gran Santa Maria, a Terra Nostra, el lliurament dels quals l’ha efectuat la Brigada Municipal.

D’altra banda, la Policia Local ha donat un total de 32 màscares de busseig (snorkel) a la infermera montcadenca Cristina Riera que treballa a l’hospital de la Vall d’Hebron. El cos municipal ha recollit el material per mitjà de donacions particulars i el centre hospitalari les farà servir com a respiradors.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari