Matachana lliura 5.500 mascaretes a la Xarxa solidària Montcada

Són les primeres d’un total de 10.600, confeccionades per voluntàries del municipi

L'empresa Matachana, a través del director comercial de l'Área Life Science de la firma, el montcadenc José Antonio Serón, ha lliurat aquesta tarda a la Xarxa solidària Montcada 5.500 mascaretes. És poc més de la meitat de la xifra total prevista, que puja a 10.600. Les mascaretes estan fetes amb làmines de polipropilè que han estat cedides per l'esmentada empresa, proveïdora de solucions tecnològiques per al sector sanitari, i les estan confeccionant una trentena de voluntàries del municipi. Aquesta experiència col·laborativa compta amb el suport de l'Ajuntament, ja que la Brigada Municipal ha estat l'encarregada de distribuir el material entre les cosidores.

"Davant de la necessitat existent vam decidir posar a disposició de la ciutadania un petit estoc de làmines que fem servir per assajos i proves amb clients", ha explicat Serón. Les mascaretes, tot i no estar homologades, estan fetes amb material certificat que té totes les barreres microbiològiques exigides en l'àmbit sanitari. "És el que s'utilitza als hospitals per fer els paquets i esterilitzar el material quirúrgic, l'únic que faltaria seria el certificat de la confecció de les mascaretes", ha afegit Serón. L'empresa Matachana, ubicada a Barcelona, és líder mundial en sistemes d'esterilització i el seu àmbit de negoci és el sector sanitari. 

Andreu Boullosa, en nom de la Xarxa solidària Montcada, ha agraït a Matachana la seva col·laboració amb la donació del material i la seva esterilització, així com la tasca de les voluntàries encarregades de la confecció de les mascaretes. "Les que hem rebut avui les distribuirem entre dues empreses de transport sanitari (2.000) –Ambulàncies Domingo i Falck– i Vall d'Hebron (1.500); la resta aniran a serveis essencials de l'Ajuntament i a cobrir necessitats diverses que pugui haver al'àmbit local", ha explicat Boullosa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari