L’empresa Essentra fabrica de manera altruista 4.000 pantalles de protecció facial

La planta local, dedicada a produir envasos de cartró per al sector farmacèutic, ha adaptat dissenys i maquinària per treballar amb plàstic

L’empresa Essentra Packaging, ubicada al polígon de Can Cuiàs, ha tirat endavant una iniciativa solidària per contribuir a millorar les condicions de treball del personal sanitari que atén les persones contagiades per la Covid-19. La planta local, que es dedica a la producció d’envasos de cartró per al sector farmacèutic, ha fabricat un total de 4.000 pantalles de protecció facial. «Vam veure que les impressores 3D triguen molt a fer aquest tipus de màscares, i aleshores, vam pensar que podríem adaptar els nostres models per treballar amb plàstic», ha comentat el promotor de la proposta, José Ligero, cutting mànager de la planta local.

La idea va comptar ràpidament amb el suport de tota la plantilla, formada per 150 persones, i de la direcció. «Tothom ho ha fet de manera altruista. Hem treballat més hores per poder fabricar les màscares i l’empresa ha comprat tot el material necessari per fer-les», ha manifestat Ligero, qui ha destacat la implicació de tothom, ja que l’empresa està aquests dies al màxim de la seva producció en ser una part important dels serveis essencials per fer front a la crisi sanitària per la malaltia del coronavirus. «Ha augmentat la demanda de salbutamol i paracetamols. No farem vacances per poder subministrar les caixes d’aquests medicaments als laboratoris», ha dit Ligero. Essentra Packaging és una multinacional anglesa que té dues plantes més a Madrid i s’ha convertit en el principal productor d’embalatges de medicaments a Espanya, amb 900 milions d’unitats a l’any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari