Voluntaris de l’ADF se sumen a les tasques de desinfecció de carrers

L’equip compta amb quatre vehicles cuba

Les tasques de desinfecció de la via pública a càrrec de voluntaris de l'ADF han començat aquesta tarda a la Ribera
Premsa Ajuntament

La desinfecció de la via pública s’incrementa des d’avui al municipi amb els treballs que realitzaran els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Serralada, que donaran suport a les feines de neteja dels carrers que realitzen els operaris de Fomento. Un total de set persones voluntàries amb quatre vehicles cuba de l’ADF, carregats amb una dissolució d’hipoclorit sòdic, desinfectaran l’espai públic de la ciutat. Aquesta tarda han començat la seva tasca a la Ribera i continuaran a la resta de barris a partir de demà.

La setmana passada, el consistori ja va reforçar el servei de neteja amb la compra de cinc nous equips, formats per polvoritzadors de motxilla, que permeten desinfectar i netejar amb aigua clorada a pressió les zones més crítiques del municipi. Amb aquest material, els operaris de l’empresa adjudicatària de la neteja desinfecten diàriament la via pública, en torns de matí i tarda. El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), ha informat que “aquest dispositiu especial de desinfecció s’incrementarà a partir de dilluns amb la incorporació de tres equips més per als operaris del servei de neteja que ha adquirit el consistori”.

Davant la situació actual per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament ja va prioritzar la neteja de la via pública per tal de minimitzar el risc de contagi a l’exterior. El consistori va reorganitzar els serveis de neteja viària, amb l’objectiu de focalitzar els seus esforços en la desinfecció d’aquells punts que aquests dies estan sent més transitats, especialment els CAP i zones properes a establiments d’alimentació, farmàcies, marquesines, sortides d’estacions de tren, passos subterranis i bateries de contenidors.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari