El Ple aprova destinar 10.000 euros a la compra de material de protecció davant la COVID-19

El govern vol garantir la seguretat del personal de l’Ajuntament quan retorni al lloc de feina presencial, així com de la ciutadania que accedeixi a les instal·lacions públiques

Material per protegir les persones de contagis
GG

L'Ajuntament destinarà una partida de 10.000 euros a la compra d'equips de protecció per garantir la seguretat dels seus empleats quan retornin als seus llocs de treball presencialment així com de la ciutadania que accedeixi als diferents equipaments públics. Ho ha aprovat el Ple Municipal per via urgent aquest migdia en la segona sessió telemàtica que se celebra des que va començar l'estat d'alarma. El regidor d'Hisenda, Gerard Garrido (ERC), ha especificat que els diners serviran per adquirir mampares protectores,  hidrogels, mascaretes i guants per a la plantilla i disposar d'un servei de diagnòstic de la Covid-19 per al personal dels serveis essencials.

El Ple ha començat amb un minut de silenci en record a les persones que ha mort a causa de la Covid-19 i en solidaritat amb les malaltes i les famílies afectades. L'alcaldessa Laura Campos ha aprofitat l'inici de la sessió per referir-se a la fase 0 del desconfinament, apel·lant a la responsabilitat de la població a l'hora de respectar les normes. "No podem posar en risc l'esforç que tots hem fet durant les últimes setmanes", ha remarcat.

 

Mesures preses

El govern també ha donat compte de les darreres mesures adoptades en relació a la crisi de la Covid-19, incloses al document que ja va presentar al darrer Ple i que es pot consultar al web municipal montcada.cat. L'última de les mesures aplicades ha estat la distribució de 140 ordinadors i 250 lots de material escolar entre les famílies més vulnerables del municipi perquè els infants puguin continuar el curs escolar des de casa. Ho ha explicat la regidora d'Educació, Jessica Segovia (ECP), qui ha mostrat "la voluntat de seguir treballant per reduir la bretxa social i digital". Segovia, que també és regidora de Dona i Igualtat, ha lamentat en la seva intervenció la mort de dues components del Grup de Dones de Can Sant Joan a causa de la Covid-19.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari