El diputat d’ECP David Cid dona suport a la plantilla

El polític ha visitat aquest matí els empleats de la planta de Montcada, en vaga indefinida des del 4 de maig

David Cid fent un gest en suport als treballadors de Nissan
ECP

Continuen les mostres de suport polític als treballadors de Nissan en vaga indefinida, a la planta del Pla d'en Coll de Montcada i Reixac. Aquest divendres, el diputat d'En Comú Podem (ECP) al Parlament de Catalunya David Cid s'ha desplaçat fins a la fàbrica acompanyat de l'alcaldessa, Laura Campos, del mateix grup polític, per traslladar el seu suport a la plantilla. "Els he encoratjar a seguir endavant amb la mobilització fins al 28 de maig, que és la data en què l'empresa s'ha de pronunciar, i a no perdre l'esperança", ha dit Cid justament el dia en què un diari japonès dona per fet que Nissan tancarà les plantes que té a Catalunya. Segons el representant dels comuns, la decisió no està presa i encara hi ha marge de maniobra.

Cid també ha adquirit el compromís d'instar a la Generalitat i al govern de l'Estat a fer les gestiones necessàries per aconseguir una interacció directa amb la direcció de la multinacional japonesa. "Per una qüestió d'ubicació a Europa, Barcelona té un gran potencial des d'un punt de vista estratègic per acollir la fabricació de vehicles elèctrics, cal fer-li veure a l'empresa que seguir a Catalunya i a Espanya és la millor decisió", opina el diputat d'ECP.

 

Declaracions d'Albiach

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Jéssica Albiach, també ha fet avui declaracions públiques en suport a la plantilla: "Els treballadors i les treballadores de Nissan porten més de 10 dies en vaga defensant la seva feina, però també la indústria i el futur del país. Hem de treballar plegades per una alternativa ecològica i social que aturi la deslocalització i aconseguir que Nissan s'hi quedi".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari