Vivimir critica la gestió del govern sobre l’ocupació de pisos a l’edifici del carrer Sant Ignasi

La formació es mostra ‘perplexa i indignada davant el silenci de l’executiu i l’oposisió’ després del tiroteig del passat dimarts

La formació Vivimir, que no va obtenir cap representant a les darreres eleccions municipals, s’ha mostrat “perplexa i indignada amb el silenci del govern municipal i l’oposició” sobre el tiroteig que va tenir lloc el passat dimarts a un bloc de pisos del carrer Sant Ignasi de Mas Rampinyo, durant el qual un home va resultat ferit per dos impactes de bala. En un comunicat, la formació opina que el fet és motiu suficient perquè l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), doni explicacions sobre el succés en considerar que “revela l’absolut infern i desemparament que viu el veïnat d’aquest edifici des de fa cinc anys per les ocupacions de pisos reiterades i indiscriminades per persones que no tenen cap intenció de conviure en harmonia”. En opinió de Vivimir, queda palesa “la manca de responsabilitat i d’implicació real” de les autoritats municipals per solucionar el problema.

En la nota de premsa, Vivimir també fa referència a les actuacions que s’han fet en els últims anys, tot remarcant que “ha quedat demostrat que les accions que va prometre el govern són insuficients i ineficients”. La formació ha enviat un missatge de “solidaritat” al veïnat per una situació que, tal com argumenta en el comunicat, “mai s’hauria d’haver produït d’haver tingut uns responsables polítics amb la decisió clar de resoldre els problemes dels ciutadans que sí compleixen amb les regles de convivència”.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari