La Policia Local busca a Reixac un gos de presa que ha atacat dues persones i ha mort una altra mascota

Ens els darrers 21 dies s’han presentat tres denúncies a Mossos i totes descriuen el mateix animal

Ferides que ha rebut Gerard Góngora i Maria García Mengual
Sara Zapata i García Mengual

La Policia Local ha engegat un dispositiu de captura d’un gos gran de presa autor de diferents atacs a passejants de la zona de Reixac, entre la font dels Avellaners i les pistes de Reixac. En només una setmana de diferència, l'animal ha ferit per mossegada dues persones i un gos i n'ha mort un altre.

El caniche de Gerard Góngora i Sara Zapata es troba en estat crític després de causar-li una perforació al pulmó i el trencament de sis costelles, mentre que el gos de Maria Garcia, de raça petita, va morir a l’instant. "No podem consentir que un can perillós campi lliurament per una zona molt transitada, especialment ara, en el desconfinament", ha criticat Góngora. "Nosaltres vam salvar el nostre gos perquè una veïna va sortir al crit d'auxili i ens va portar a l'hospital veterinari de Mollet", agraeix el veí del Pla d'en Coll.

El testimoni de García és més contundent. Ella va rebre mossegades a les mans i va perdre la seva mascota. "L'atac es va produir quan el gos sense corretja, que acompanyava dos homes, es va abalançar sobre el meu, sense que ells s'immutessin; em vaig sentir aterrada i desesperada", ha relatat a La Veu.

En les darreres tres setmanes Mossos ha rebut tres denúncies sobre un gos negre d’uns cinquanta quilos amb collaret verd i un antiparàsit al coll que es passeja lliurement, encara que acompanyat de qui podria ser el seu propietari. El regidor de Policia Local i Salut Pública, Oriol Serratusell (ECP), ha assegurat a La Veu que "la captura del gos i la identificació del propietari és un objectiu prioritari".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari