Es reactiva part de la zona taronja d’estacionament

Els aparcaments de rotació dels carrers Guadiana i l’avinguda de la Unitat no es posaran, de moment,en marxa

Aparcament de rotació al carrer Guadiana
Premsa Ajuntament

Pràcticament la totalitat de la zona taronja de Montcada i Reixac tornarà a habilitar-se a partir del proper dimarts 2 de juny. L'Ajuntament ha pres aquesta decisió amb l'objectiu d'afavorir la reactivació del sector comerç coincidint amb l'inici de la fase 1 del desconfinament i la major flexibilitat en la mobilitat de la ciutadania. Les úniques dues zones on no es reactivarà l'aparcament de rotació són les dels carrer Guadiana i l'avinguda de la Unitat, a Montcada Centre. 

El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), justifica la decisió de mantenir aquests dos espais sense canvis fins que hagin restablert la seva activitat habitual. "Les places que hi ha davant l'Ajuntament no les activarem perquè encara no es poden fer tràmits presencials, mentre que al carrer Guadiana hi ha escoles i acadèmies que resten tancades fins a nou avís", ha explicat l'edil. “A més a més, hem de tenir en compte que, malgrat estrenar la fase 1, encara hi ha persones que, o bé continuen teletreballant, o bé no poden tornar als seus llocs de feina i necessiten mantenir el seu vehicle estacionat”, ha afegit.

El funcionament de la zona taronja serà el mateix que el que hi havia abans de la seva anul·lació: un estacionament gratuït de 60 minuts i que està vigent de dilluns a divendres (de 8 a 14 h i de 16 a 20 h) i dissabtes (de 8 a 14 h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari