Els comitès d’empresa de Nissan convoquen una marxa lenta de vehicles fins a la Diagonal de Barcelona

L’objectiu és visibilitzar la lluita dels treballadors, que rebutgen la decisió de la multinacional de tancar les plantes catalanes

Treballadors al campament La Resistance, aquesta tarda, i de fons, el mural de La Graf
Laura Grau

Els treballadors de Nissan protagonitzaran demà una nova acció de protesta contra la decisió de la multinacional de tancar les plantes de Montcada, Zona Franca i Sant Andreu de la Barca. La mobilització consistirà en una marxa lenta en vehicles que sortirà dels tres centres de treball per dirigir-se fins a l'avinguda Diagonal de Barcelona amb l'objectiu de col·lapsar el trànsit. Els comitès d'empresa estan decidits a continuar la lluita per defensar els llocs de treball i no volen sentir a parlar de cap pla de tancament. 

El campament La Resistance, aixecat el 4 de maig a les portes de la fàbrica amb motiu de l'inici de la vaga, continua rebent mostres de suport per part de veïns i col·lectius. Aquest dimecres el grup d'artistes La Graf (Graffiti Red Army Faction) ha pintat un mural reivindicatiu en un dels murs de la factoria reclamant un futur per als treballadors de Nissan.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari