Recta final de les obres de connexió dels carrers Barberà i Medinaceli

Tot i que ja s’han obert al trànsit, queden pendents la instal·lació de baranes, la reparació del tal·lús i la hidrosembra

Aspecte de la connexió dels carrers Barberà i Medinaceli, a la Muntanyeta de la Font Pudenta
JS

L'Ajuntament enllestirà properament les obres de connexió dels carrers Barberà i Medinaceli, a la Muntanyeta de la Font Pudenta, amb la instal·lació d'una barana a l'escala que salva el desnivell del terreny, la hidrosembra i la reparació del tal·lús, on l'existència de terres de licorella –un material inestable– fa necessària una intervenció especialitzada. Amb aquestes actuacions, que encara s'han de licitar, es donarà per finalitzada una reforma que dona resposta a una reivindicació històrica de l'AV del barri. "Aquest projecte ha estat resultat d'una feina ingent, iniciada al 2016, que ha requerit una llarga tramitació, ja que s'ha hagut de modificar el planejament urbanístic, comprar terrenys i fer diverses expropiacions", ha explicat el president de l'Àrea d'Urbanisme, Jordi Sánchez (ERC), satisfet de contribuir a la cohesió territorial del barri. La intenció del govern municipal és convocar una assemblea amb els veïns per valorar el projecte.

Tot i que les obres no estan acabades, els carrers es van obrir al trànsit rodat i al pas de vianants el 22 de juny"No hem volgut esperar més perquè hi havia certa pressa en què estigués operatiu per part dels veïns", ha remarcat Sánchez. Les bateries de contenidors s'han canviat de lloc perquè el camió d'escombraries pugui fer el seu buidatge més comodament i donar la volta sense fer marxa enrera. Fins ara aquest servei l'havia de fer a mà un operari amb un petit camió. La presidenta de l'AV de la Font Pudenta-Muntanyeta, Yolanda Gutiérrez, celebra la reobertura dels carrers, "ja que suposa la fi de l'aïllament d'una part del barri i del perill que suposava que els vehicles haguessin de recular". La representant veïnal traslladarà a l'Ajuntament les queixes d'alguns veïns pel que fa, sobretot, a la nova ubicació dels contenidors.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari