L’alcaldessa lamenta que la Generalitat no doni resposta a les demandes dels ajuntaments

Laura Campos espera disposar aquest dilluns de les dades sobre contagis al municipi

L'alcaldessa, aquesta tarda, durant la seva intervenció en directe al canal 324
Pilar Abián

La resolució que la Generalitat ha fet arribar als ajuntaments amb les últimes directrius per frenar els contagis de la Covid-19 no respon a les demandes de més informació, concreció i coherència que ahir van traslladar els ajuntaments de la primera corona metropolitana -els que comparteixen trama urbana amb Barcelona- en les diferents reunions mantingudes amb els màxims responsables del govern autonòmic. Així ho ha expressat l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos (ECP), en declaracions al canal de notícies 324. "El document és decebedor i trasllada un cop més la responsabilitat als ajuntaments", ha lamentat l'edil.

L'alcaldessa no entén que es prohibeixin activitats culturals com l'obertura de teatres i cinemes mentre es permeten d'altres. "És una mesura que afecta milers de llocs de feina d'un sector que està seguint escrupolosament les mesures sanitàries", ha dit. Campos, d'altra banda, ha lamentat que encara hi hagi 400 centres d'assistència primària tancats al país "quan són bàsics per poder fer la detecció i el seguiments dels brots" i ha reclamat la necessitat de més rastrejadors.

Quant a les dades sobre l'impacte de la Covid-19 al municipi, l'edil ha assegurat que no disposa d'aquesta informació: "És una de les exigències que li hem fet a la Generalitat, saber les dades concretes de cada localitat; esperem que demà a la tarda ens les facilitin". L'alcaldessa ha aprofitat la seva intervenció al canal d'informació autonòmic per expressar la seva solidaritat i suport als treballadors de la planta montcadenca de Nissan, en vaga indefinida des del passat 4 de maig.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari