Els alcaldes metropolitans i el Govern es coordinen per per front als rebrots

L’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, valora positivament que la Generalitat hagi escoltat les demandes dels ajuntaments

Els 14 alcaldes de l’entorn metropolità de Barcelona es van reunir dissabte amb la consellera de Presidència, Meritxell Budó, el conseller de Interior, Miquel Buch i la consellera de Salut, Alba Vergés, per parlar sobre l’evolució dels rebrots de la Covid-19 a la zona, on s’apliquen restriccions des de fa una setmana per frenar els nous contagis. L'alcaldessa de Montcada, Laura Campos (ECP), present a la trobada telemàtica, ha valorat positivament que la Generalitat hagi modificat la primera resolució, incorporant les demandes realitzades pels ajuntaments metropolitans la setmana passada.

Durant la trobada, els representants autonòmics s’han compromès a estudiar la flexibilització de la resolució que afecta al sector cultural i esportiu, on ja es compleixen les mesures d’aforament i distàncies de seguretat, i la possible oferta d'ajuts econòmics als sectors afectats per les mesures restrictives. Els alcaldes han demanat a la Generalitat més informació sobre el rastreig dels contactes dels contagis i més presència dels agents dels Mossos per fer complir les mesures de la resolució als municipis metropolitans. 

El Departament de Salut explicarà aquest dimarts en roda de premsa les línies estratègiques de control de la Covid-19 a Catalunya.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari