L’Omic ofereix informació sobre els viatges a països amb restriccions d’entrada per la Covid-19

Les persones que viatgin a països que requereixen quarantena, poden recuperar els imports pagats

Viatjar en època de Covid-19 pot suposar complicacions
SG

L’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (Omic) de Montcada i Reixac informa sobre els viatges a països amb restriccions d’entrada per la Covid-19. En els darrers dies, diversos països estan fixant restriccions d’entrada a les persones que viatgin des d’Espanya i alguns d’ells, han decretat quarantenes obligatòries, com ara el Regne Unit, Noruega o Finlàndia.

Les persones que tinguin contractat un viatge a alguna d’aquestes destinacions, com en el lloc de destí es donen circumstàncies inevitables i extraordinàries que afecten significativament el viatge, tenen dret a resoldre el contracte abans de l’inici de l’expedició i a recuperar els imports pagats.

En el cas de serveis individuals, com ara excursions, reserves d'allotjaments o lloguer de vehicles, si s’han contractat a través d'empreses que operen a Espanya i no es poden realitzar tenint en compte les quarantenes esmentades, hi ha dret al retorn dels diners abonats. Si, en canvi, si s'han contractat directament amb empreses del país de destí, s’aplicarà la normativa vigent en el país en qüestió.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari