La Policia Local sanciona 43 casos d’abocaments de voluminosos al carrer durant el mes de juliol

El cos de seguretat va intensificar el control d’abandonaments, fent un total de 90 actuacions

L'Ajuntament ha fet una campanya per reduir l'abandonament de voluminosos al carrer
Montcada Comunicació
Evitar imatges com aquesta és l'objectiu de la campanya informativa sobre el servei de recollida de voluminosos que impulsa el consistori

Les setmanes del 6 al 10 i del 20 al 24 de juliol, coincidint amb la campanya de l’Ajuntament de Montcada i Reixac sobre la recollida de voluminosos, la Policia Local va intensificar el control d’abandonament de voluminosos al carrer, on van realitzar un total de 90 actuacions. D’aquestes, s’ha pogut identificar i sancionar als responsables de l’abandonament en 43 ocasions (el 47,8%). Els dimecres 8 i 22 de juliol van ser els dies on més abocaments es van detectar al municipi, amb 18 cadascun, mentre que el dilluns 6 de juliol va ser el dia on es van registrar més expedients sancionadors, amb 9. 

El regidor de Serveis Municipals i Via pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), agraeix la tasca de la Policia Local, alhora que felicita la ciutadania pel seu paper a l’hora de denunciar els abandonaments que detecten al carrer. “Quan es tracta de mantenir una ciutat neta i lliure de deixalles al carrer, és vital que la ciutadania prengui consciència i faciliti la feina de la Policia Local. Entre tots i totes hem d’aconseguir cuidar Montcada i Reixac i denunciar aquelles pràctiques que malmeten el nostre municipi”, ha assegurat. 

Aquestes sancions es produeixen després que l’Ajuntament hagi posat en marxa la campanya ‘Ens estimem Montcada. Cuidem-la!’ per conscienciar sobre l’ús del servei gratuït de recollida de voluminosos i per informar sobre la modificació de l’Ordenança municipal per la convivència, que incorpora sancions que arriben al 600 euros per abandonar voluminosos a la via pública sense fer ús del servei gratuït de recollida. El consistori recorda que es pot fer ús d’aquest servei trucar al telèfon 900 150 140, de 9 a 14 h, o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. El personal municipal comunicarà a la persona que demani el servei una data, hora i punt determinat per tal que deixi el material per després recollir-lo. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari