Un gestor Covid-19 de Pediatria farà el seguiment de la malaltia als centres educatius

Representants municipals i del CAP es van reunir aquest dimarts amb les direccions de les escoles

Imatge de la reunió virtual convocada per l'Ajuntament amb les escoles
Premsa Ajuntament

El servei de pediatria de l’Atenció Primària de Montcada i Reixac disposarà d’un gestor Covid-19 que actuarà com a referent entre els ambulatoris i els centres educatius. Aquest professional s’encarregarà de resoldre tots els dubtes i de mantenir una comunicació constant amb les escoles i el Departament de Salut de la Generalitat.

La directora adjunta del CAP Les Indianes, Ana Tirado; l’alcaldessa, Laura Campos, i la regidora d’Educació, Jessica Segovia, es van reunir aquest dimarts de manera telemàtica amb les direccions de les escoles, els instituts i l’Escola d’Adults per tal de conèixer els protocols que s’aplicaran en el cas que hi hagi algun cas sospitós o positiu de la malaltia al centre. “Automàticament, s’activarà l’estudi de contactes, es confinarà tot el grup i es faran les proves PCR”, va explicar Tirado, qui també va destacar que l’ús de les mascaretes serà obligatori a partir dels 6 anys durant tota la jornada lectiva.

Segovia ha valorat positivament la trobada, tot destacant que que l’Ajuntament i les direccions estarem en contacte directe i de forma permanent amb el CAP de referència per treballar de manera coordinada en el cas que aparegui alguna incidència”. Segovia i l’alcaldessa també es van reunir la setmana passada amb les direccions de les escoles bressol i els responsables del CAP per establir els protocols de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19, seguint les indicacions marcades pels departaments d'Educació i Salut de la Generalitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari