El consistori condemna els atacs ‘racistes’ que ha patit el recinte islàmic de Mas Rampinyo

Govern i PSC, a l’oposició, titllen els fets de ‘feixisme’ i esperen que es detinguin els autors dels tres incendis

Aspecte de l'entrada interior a la mesquita, després del tercer incendi

L’Ajuntament de Montcada i Reixac condemna de forma enèrgica els atacs racistes que s’han produït aquests darrers dies a la comunitat islàmica del municipi després dels tres intents d’incendi registrats a la mesquita de Montcada i Reixac, ubicada al carrer Mozart, al barri de Mas Rampinyo. 

L’alcaldessa, Laura Campos, han mostrat tota la solidaritat a la comunitat islàmica del municipi i ha afirmat que “aquests fets són inadmissibles i Montcada i Reixac no tolerarà més atacs feixistes i racistes que van contra la llibertat d’expressió i religió”. 

El primer tinent d'Alcaldessa, el republicà Jordi Sánchez Escrigas, ha fet una condemna "total i sense pal.liatius". El regidor del govern ha reconegut que la mesquita viu "amb una convivència exemplar amb el veïnat", i ha acabat dient que "les actituds feixistes no tenen cabuda ni a Montcada, ni enlloc". La secció local d'ERC, també ha emès un comunicat on repulsa dels fets.

Per la seva banda, el PSC ha denunciat els fets en un comunicat. "Defensem el dret fonamental i bàsic a la llibertat religiosa" i acaba dient que fets contra la mesquita inadmissibles.

El consistori lamenta aquests fets islamòfobs que van en contra de la convivència de les diferents religions existents al municipi i confia que la investigació de Mossos d’Esquadra aconsegueixi localitzar a l’autor o autors dels fets. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari