La ciutadania ja pot fer aportacions al Pla de recuperació socioeconòmica del municipi

El document es pot consultar al web de Montcada Participa, on es poden enviar propostes fins al 15 d’octubre

El Pla de recuperació es pot consultar al web montcada.participa.cat des del qual la ciutadania pot fer les seves aportacions fins al 15 d'octubre
Arxiu/Pilar Abián

El consistori vol comptar amb les aportacions i suggeriments que la ciutadania pugui fer al Pla de recuperació socioeconòmica de Montcada i Reixac. El document, que es va aprovar al passat Ple del mes de juliol, recull les mesures municipals per pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre la ciutadania, els comerços i les empreses locals del municipi. Es pot consultar a la plataforma municipal participa.montcada.cat i les propostes es poden presentar fins al proper 15 d’octubre.

El document, elaborat pel govern municipal, s’estructura en dos grans apartats. D’una banda, descriu totes les mesures i actuacions fetes des de la declaració de l’estat d’alarma el passat mes de març fins al juny, en els àmbits de l’atenció a les persones, economia, comerç, fiscalitat, seguretat i habitatge, entre d’altres. I d’altra banda, incorpora el conjunt de mesures qque definirà el full de ruta a seguir a partir d’ara en els àmbits socials i econòmics per ajudar a reimpulsar la ciutat.

El gruix de les actuacions que contempla el pla són accions que ja estaven previstes en els diferents plans estratègics de les diverses regidories i àrees municipals i que s’havien de desenvolupar en els propers exercicis, però la crisi de la Covid-19 ha fet que s'avancin. El Pla es desenvoluparà amb recursos econòmics propis i subvencions provinents d’altres administracions i institucions. 

La ciutadania pot fer les seves aportacions es poden fer a l'enllaç: https://bit.ly/3mzZ199

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari