Abdeslam el Hatimi: ‘Cal treballar a favor de la convivència i contra la intolerància’

L’expresident de la Coordinadora General dels Marroquins d’Espanya visita la mesquita atacada i es reuneix amb l’executiva del PSC local

Al centre, Abdeslam El Hatimi, envoltat dels membres de l'executiva al local del PSC
Laura Grau

L'agrupació local del PSC ha rebut aquest matí la visita de l'expresident de la Coordinadora General dels Marroquins d'Espanya (CGME) i president de l'Associació de la Comunitat Marroquina de Cerdanyola, Abdeslam el Hatimi, qui ha visitat la mesquita que va ser atacada a principi de setembre i s'ha reunit amb membres de l'executiva al local de Carretera Vella.

El Hatimi ha lamentat els intents de cremar el centre d'oració de Mas Rampinyo i ha manifestat "la necessitat de treballar des de les administracions i els partits polítics a favor de la convivència i contra la intolerància". També ha elogiat la concentració ciutadana contra la islamofòbia que es va fer dissabte davant de la mesquita amb la participació de més de cent persones. Per la seva banda, el secretari d'organització del PSC local, Abdel Hakim Naji Saidi, ha fet una crida a la tolerància i al dret de llibertat religiosa reconegut per la Declaració de Drets Humans aprovada per les Nacions Unides. "Apostem per una societat justa i cohesionada, on no hi tenen cabuda les actituds d'odi i intransigència", ha afegit aquest montcadenc nascut a Tànger i veí de Font Pudenta des de fa 13 anys.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari