Bartolo Egea, nou primer secretari de l’agrupació local del PSC

La seva candidatura obté el 64% dels vots de la militància

El nou president de l'agrupació local del PSC, Bartolo Egea, va ser el candidat del partit a les passades eleccions
PSC Montcada

Bartolo Egea és el nou primer secretari del PSC en substitució d'Andreu Iruela, qui continua a l'executiva ocupant el càrrec que precisament tenia Egea com a secretari de política municipal. La candidatura del regidor i candidat de la formació a les passades eleccions va obtenir ahir el 64% dels vots per part de la militància superant l'altra llista encapçalada per Inés Fernández, també membre del grup municipal socialista. Cada candidat va presentar el seu projecte durant l'assemblea virtual que es va fer a les 18.30h i que va anar seguida del procés de votació presencial.

La nova executiva de l'agrupació local del PSC està integrada per 12 membres. Al primer secretari l'acompanyen Abdel Hakim Naji (secretari d'organització i responsable de finances i acció electoral); Andreu Iruela (política municipal); Adoración Alcalá (polítiques feministes i àrea social); Salva Muñoz (comunicació, xarxes i coordinació territorial); Jordi Utrera (seguretat i coordinació del món local); Andrés Navarro (formació, agenda urbana i cooperació); Nani López (educació, cultura i esports); Alicia Egea (diversitat funcional i LGTBI);  Enriqueta Delgado (gent gran i pensions); Ismael Hernández (acció política), i Rosa Mª Marín (ocupació, comerç i món empresarial).

"El nostre projecte és de continuïtat amb la línia engegada fa cinc anys per tal de tenir una agrupació més forta, unida i moderna", ha manifestat Egea a laveu.cat. El partit també vol potenciar la presència femenina. "Volem que hi hagi més dones entre la nostra militància i potenciar les polítiques femenines i inclusives", ha dit el nou primer secretari. 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari