En marxa una nova edició del concurs d’aparadors de Nadal

L’elecció del segon al cinquè premis locals es farà mitjançant una votació popular a través de les xarxes socials

La Cambra de Comerç de Sabadell i els municipis de la seva demarcació –inclòs el de Montcada i Reixac– han posat en marxa la 51a edició del concurs ‘L’aparador’ de Nadal i la 7a edició del premi a la millor campanya nadalenca a la xarxes socials. A causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, el jurat del certamen enguany no es desplaçarà als municipis per valorar els aparadors sinó que cada localitat haurà d’enviar a la Cambra dues fotografies, com a màxim, de cada establiment inscrit.

Els comerços participants tenen temps fins al 4 de desembre per enviar la butlleta d’inscripció, que es pot fer al correu electrònic [email protected] o bé, a la Regidoria de Comerç i Turisme ([email protected]) o a les seus de Montcada Centre Comerç (Major, 92) i de l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 9). Pel que fa a l’enviament de les fotografies, el termini per lliurar-les és del 9 al 16 de desembre (21 h com a hora límit), a [email protected]. Els establiments que vulguin optar al premi a la millor campanya a les xarxes socials, hauran d’enviar una memòria explicativa de l’acció abans del 12 de gener.

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga un primer, un segon i un tercer premi –500 euros, 200 euros i realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis, per aquest ordre– entre tots els establiments i escull el primer premi local de cada municipi participant. L’Ajuntament de Montcada i Reixac enguany ha decidit que la resta de guardons locals del concurs, del segon al cinquè premi, es triïn mitjançant una votació popular que es farà a les xarxes socials.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari