Tres botigues ‘saquejades’ pel Black Friday

El concurs de l’MCC fet a través d’Instagram ha obtingut molt bona resposta entre els seguidors d’aquesta xarxa social

Desirée López, amb la propietària de la botiga Ambhac i presidenta de l'MCC, i amb la guanyadora del val regal, Ana Cobo
Mari Gutiérrez i Anna Alcázar, amb les responsables de Rocío Perruquers
D'esquerra a dreta, la propietària de Tot i més, amb Cristina i Ferran Rivera

Les tres guanyadores del concurs ‘Saquegem el Black Friday’ fet a Instagram per Montcada Centre Comerç han pogut recollir aquesta tarda el seu premi que consistia a endur-se tants productes com han pogut guardar dins d’una bossa de tela en un minut –fins a un màxim de 150€– a la botiga sobre la qual havien fet un comentari. També ha obtingut un val de regal de 30€ la persona citada en el missatge que haurà de gastar durant el cap de setmana a qualsevol comerç de l’MCC. 

El primer establiment 'saquejat' ha estat Ambhac Moda, a càrrec de Desirée López, acompanyada d'Ana Cobo, guanyadora del val. Després ha estat el torn de Tot i Més, on han recollit el seu premi Cristina Rivera i Ferran Rivera i finalment, Mari Gutiérrez i Anna Alcázar, ho han fet a Rocío Perruquers.

El concurs ha tingut molt bona resposta entre els seguidors d'aquesta xarxa social, segons ha indicat la presidenta de l'MCC, Helena Abril: "Estem molt satisfets del ressò obtingut i això ens motiva a fer noves accions per promocionar els nostres establiments". L'associació ja està preparant la campanya de Nadal amb sorpreses que no ha volgut avançar. "Esperem que tot plegat contribueixi a pal·liar els efectes de la crisi que estem vivint i que, ara que obrim dissabtes tardes, la clientela continuï venint un cop acabi el confinament de cap de setmana", ha afegit Abril.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari