Adjudicat el projecte de reparcel·lació

Aquest treball és el que determinarà els costos que haurà d’assumir cada propietari per la urbanització del sector

Imatge del carrer Quixot, a la Vallençana Baixa
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament ha adjudicat a la firma d’aquitectura Reverendo-Ginesta el projecte de reparcel·lació de la Vallençana Baixa, fent un pas més cap a la seva consolidació com a sòl urbà. Cadascun dels propietaris de la quarantena de solars que hi ha al sector rebrà una notificació perquè acrediti la seva titularitat mitjançant una còpia de l’escriptura, així com els contractes d’arrendaments que afectin les finques. El projecte de reparcel·lació establirà quin és el cost que haurà d’assumir cada propietat per la urbanització dels carrers incloent-hi el clavegueram.

Anem avançant amb l’objectiu de resoldre un problema enquistat i en aquesta resolució és necessària la corresponsabilitat dels veïns”, ha manifestat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC).

 

Tràmits realitzats

A mitjan d’octubre, la Junta de Govern Local va aprovar el projecte d’urbanització de dos polígons d’actuació del sector residencial de Vallençana Baixa, on hi ha el carrer Quixot amb la incorporació de modificacions al disseny presentat al 2018 consensuades amb el veïnat per reduir els costos d’execució passant de 685.000 a 605.000 euros. El projecte inclou pavimentar els vials amb formigó; la construcció d’una vorera paral·lela a la carretera; la creació de la xarxa de clavegueram i la renovació de la d’aigua potable, així com la instal·lació d’enllumenat públic de baix consum.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari