Montcada s’afegeix a la campanya ‘Parcs naturals sí, però amb civisme’

La iniciativa la promou la Diputació de Barcelona

Vista del parc de la serralada de Marina des del Turó, que pertany al parc de Collserola, ambdós inclosos al terme municipal montcadenc
Pilar Abián

L’Ajuntament s’ha adherit a la campanya ‘Parcs naturals sí, però amb civisme’ que ha posat en marxa la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de conservar els espais naturals, especialment en el context actual, en què n'han augmentat considerablement les visites a causa dels confinaments perimetrals amb motiu de la pandèmia. Aquest fet ha generat força problemes envers el medi natural, la població rural resident i entre els mateixos visitants.

La campanya de la Xarxa de Parcs Naturals té una finalitat divulgativa de sensibilització ambiental i posa l’accent en algunes de les problemàtiques més detectades els últims mesos en aquests espais: la circulació motoritzada i de bicicletes per llocs prohibits, l’abandonament de deixalles, passejar gossos sense lligar o els sorolls, entre d’altres. Montcada i Reixac compta en el seu terme municipal amb una part de dos parcs que depenen de la Diputació, el de la Serralada de Marina i el de Collserola.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari