Comença la campanya de Nadal

Acció del consistori, en col·laboració amb les associacions de botiguers, en suport al comerç local

Ja ha començat la campanya de Nadal
Beatriz Narros
La campanya de Nadal arrenca aquest cap de setmana

Coincidint amb la campanya nadalenca i amb la col·laboració de les Associacions de Comerç de Can Sant Joan i Montcada Centre, el consistori ha posat en marxa una acció publicitària amb un vídeo promocional destinat a promoure el comerç local. 

Sota el lema “Montcada viu, viu Montcada”, la iniciativa pretén animar la ciutadania a consumir als establiments del municipi en un any en què la pandèmia ha sacsejat amb força l’activitat econòmica i social.

 

Cartes als Reis

Una de les accions que contempla la campanya és el repartiment de cartes tant pel Pare Noel com per als Reis Mags que l’Ajuntament ha entregat als diferents comerços de Montcada i Reixac perquè els comerciants puguin distribuir-la a totes aquelles persones que visitin l’establiment. Aquells comerços que no hagin rebut la carta poden recollir-la a l’Ajuntament. Així mateix, per millorar l’ambientació nadalenca, els carrers Major i Reixagó i la Rambla dels Països Catalans comptaran amb un fil musical a partir del 12 de desembre i fins a Reis.

Els comerços locals són la vida del nostre municipi i no podem deixar enrere botigues que han patit moltíssim per culpa de la Covid; hem d’apostar per qui sempre ha estat al nostre costat enfront les grans superfícies”, ha manifestat el president de l'Àrea Econòmica, Gerard Garrido (ERC). En la mateixa línia s'ha expressat el regidor de Comerç, Salva Serratosa (ERC) qui veu aquesta campanya com “una gran oportunitat per donar oxigen i força a un sector que ho necessita més que mai”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari