El PSC del Vallès Occidental-Sud espera que l’anunci ‘no es quedi només en una promesa electoral’

Roda de premsa dels socialistes als terrenys on es construirà el centre

Els representants i càrrecs electes del PSC al Vallès Occidental Sud han fet una roda de premsa aquest dilluns als terrenys on és previst construir el futur hospital Ernest Lluch
Lluís Maldonado
El portaveu del grup socialista a l'Ajuntament, Bartolo Egea, durant la seva intervenció a la roda de premsa davant dels terrenys on hi ha previst el futur hospital Erhest Lluch

La Federació socialista del Vallès Occidental-Sud celebra el compromís de la Generalitat per recuperar el projecte de construcció de l’hospital Ernest Lluch, que donarà servei a les poblacions de Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet, Barberà i Badia. Els representants i càrrecs electes del PSC a aquests municipis han convocat aquest dilluns una roda de premsa als terrenys on s’edificarà la infraestructura, al costat de la N-150 entre Montcada i Ripollet.

A l’acte hi ha assistit Pol Gibert, diputat socialista al Parlament, qui ha parlat de la importància de fer realitat una reivindicació històrica. “En aquests temps de pandèmia s’ha vist que aquest tipus d’hospitals més petits són molt necessaris per descongestionar d’altres més grans com el Parc Taulí, que serà el seu centre de referència”, ha indicat el diputat, qui s’ha mostrat “moderadament esperançat que sigui realitat”, tot recordant que hi ha previst escollir un nou president de la Generalitat el pròxim 14 de febrer. En aquest sentit també s’ha manifestat l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, qui espera que “l’anunci no es quedi només en una promesa”. Menor també ha posat l’accent en el paper que han jugat les administracions locals en la demanda del futur hospital: “Hem demostrat la veritable força que tenim si som capaces de posar-nos d’acord, independentment del color polític”.

Per la seva banda, el portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Montcada, Bartolo Egea, ha fet palesa la seva satifacció davant l’anunci de la Generalitat. “Estem molt contents que es porti a terme, ja que és una reivindicació de moltes plataformes i col·lectius des de fa molts anys”, ha dit Egea. Durant la roda de premsa també ha intervingut l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, qui ha avançat que “no ha trascendit encara com serà el projecte ni quina serà la seva cartera de serveis, tot i que ens han comentat que disposarà d’uns 200 llits i el CUAP de Cerdanyola-Ripollet quedarà absorbit per l’hospital”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari