Es prorroguen fins al 24 de gener les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament dels comerços no essencials els caps de setmana

Les terrasses hauran de delimitar amb un angles blancs pintats al terra l'espai que poden ocupar a la via pública
Premsa Ajuntament
El sector de la restauració segueix una setmana més amb les mateixes restriccions
El PP també demana que no es cobrir la taxa de terrasses als bars i restaurants
L'aforament a les terrasses es redueix al 50% durant la nova pròrroga de les mesures restrictives per reduir els contagis de la Covid-19

El govern manté una setmana més, fins al diumenge 24, les restriccions que hi ha vigents a tot Catalunya. Així, doncs, es prorroga el confinament municipal tots els dies de la setmana i el tancament dels comerços no essencials el cap de setmana. Assegura que encara no és el moment de començar a relaxar les últimes restriccions que havien d'acabar aquest diumenge. Les autoritats sanitàries ho justifiquen perquè l'evolució de la pandèmia en aquesta tercera onada continua a l'alça. Salut ja comptabilitza una mitjana de 3.300 contagis diaris i la incidència dels últims 14 dies s'enfila fins als 549 casos per cada 100.000 habitants. 

Les restriccions que s'han prorrogat són:

  • Toc de queda: de 10 de la nit a 6 del matí.
  • Reunions: no superiors a 6 persones, de dues bombolles, llevat que siguin de convivents. Trobades a l'aire lliure: no s'hi permet menjar ni beure.
  • Confinament municipal de dilluns a diumenge, amb les excepcions habituals, per poder visitar familiars vulnerables o anar a la feina. I perimetral a Catalunya.
  • Comerç: establiments de més de 400 m2 tancats, i el cap de setmana, totes les botigues, excepte el comerç essencial.
  • Restauració: només poden obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 del migdia a 15.30 de la tarda. Terrasses obertes i aforament limitat al 30% a l'interior. Menjar per emportar de 19.00 a 22.00 i fins a les 23.00 per fer repartiment a domicili.
  • Esport: només a l'aire lliure i en grups d'un màxim de 6 persones. Gimnasos tancats, excepte piscines amb control d'accés. Es permet l'esport federat a l'aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs.
  • Extraescolars: només estan permeses dins del grup bombolla. Les activitats fora del centre escolar, prohibides, i les activitats de lleure, suspeses.
  • Cultura: aforament del 50%, sense superar les 1.000 persones, si és a l'exterior o en un espai ben ventilat.
  • Actes religiosos: aforament del 30%, sense superar les 1.000 persones, si és a l'aire lliure o amb ventilació òptima.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari