L’ICS vacuna els usuaris i el personal de les dues residències de gent gran i de la llar Jesús Farrés

Els CAPs de Montcada i Reixac encara no han començat a administrar vacunes a la població, però sí al seu personal

La directora de la residència Vila-nova va ser una de les persones que va vacunar l'equip de l'hospital de la Vall d'Hebron
RV

El 4 de gener es va administrar la primera dosi de la vacuna Pfizer als 24 usuaris i 18 treballadors de la residència de gent gran Vila-nova, de Montcada centre. Segons la directora del centre geriàtric, Marga Moreno, totes les persones van donar el seu consentiment i cap de les vacunades ha presentat efectes secundaris. La segona dosi se’ls hi administrarà el 25 de gener. Pel que fa a l’altra residència, la de Terra Nostra, la primera tanda es va administrar l’11 de gener a 30 ancians i 18 empleats –la data de la segona encara s’ha de concretar. A la llar-residència Jesús Farrés de Mas Rampinyo també s'ha vacunat 25 usuaris –persones amb diferents graus de discapacitat intel·lectual– i la majoria dels treballadors. En els tres casos, un equip de vacunació de l’hospital Vall d’Hebron es va desplaçar als centres.

Segons les dades oficials de la Generalitat, a data del 19 de gener, s’havien vacunat 561 montcadencs, dintre dels quals estarien inclosos els de les residències. La resta serien persones de Montcada que treballen a centres sanitaris i residències d’altres poblacions. Els CAPs del municipi encara no han començat a vacunar la població, però sí al seu personal sanitari i de neteja.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari