L’Ajuntament contractarà 13 persones a principi d’aquest any

L’objectiu de les noves convocatòries, impulsades pel SOC i l’AMB, és donar suport
persones afectades per la pandèmia i col·lectius vulnerables

L'Ajuntament de Montcada i Reixac contractarà aquest principi d'any un total de 13 persones mitjançant plans d'ocupació. Vinculades al programa Treball i Formació Covid, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), sis ja han començat a treballar: quatre agents cíviques; dues per a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, dues per a la Regidoria de Comerç i Turisme i una pintora i un pintor per a la Brigada Municipal.

Les altres set persones treballaran per mitjà del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Municipals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). D’elles, tres ja han començat a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació en la coordinació de plans d'ocupació i en tasques d'administratiu/va. La resta s’incorporarà en les pròximes setmanes en altres dependències com a personal tècnic mitjà d'informàtica, comptabilitat, recursos humans i serveis socials.

Tant el programa del SOC com el de l’AMB –que inclouen formació– van adreçats prioritàriament a ocupar les persones de col·lectius vulnerables, aturades de llarga durada i de famílies sense ingressos. El programa Treball i Formació Covid del SOC, aprovat en maig del 2020, té com a prioritat les persones en greu situació econòmica familiar per efecte de la pandèmia, reforçant actuacions de suport a la represa de l'activitat. El pla de l’AMB, vigent des del febrer passat i fins al 2023, té com a objectiu facilitar l'accés a un treball digne, de manera que s'incrementi l'ocupació efectiva i de qualitat. Els llocs de feina estan vinculats a la realització de les actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari