Ciutadans considera fonamental el paper de l’esport base com a motor social

Dimas Gragera, diputat i número 9 de la llista, s’interessa pel projecte inclusiu del FB Montcada

Dimas Gragero, al centre de la imatge i acompanyat del grup municipal de Cs, han conegut el projecte inclusiu del FB Montcada de la mà del seu coordinador, Dani Busquets
Lluís Maldonado

"Ciutadans és l'únic partit del Parlament que ha demanat que es destini l'1% del pressupost a l'esport base", ha assegurat el diputat de la formació i candidat número 9 a les llistes per Barcelona, Dimas Gragera, avui a Montcada. El diputat s'ha entrevistat amb el director tècnic del FB Montcada, Dani Busquets, per conèixer de primera mà el projecte d'equips inclusius. "L'esport és vital com a transmissor de valors i per afavorir la inclusivitat social", ha recordat, tot criticant "el criteri ideològic que s'aplica en les subvencions d'aquest govern separatista"

El FB Montcada és l’únic club d’Espanya que tindrà 5 equips inclusius. El diputat ha felicitat l'entitat i l'ha convidat l’entitat a explicar el projecte en compareixença parlamentària. La regidora i portaveu local, Ana Pellicer, creu que "és una bona eina per donar valor i visibilitat al gran treball que s’està fent". 

Gragera ha plantejat les dificultats dels comicis electorals. "Cs no era partidari que se celebressin. Els criteris són canviants, amb missatges erronis i mesures contradictòries que fan confondre la població", ha assenyalat. El diputat i regidor de Santa Coloma de Gramenet entèn la por de la gent davant d'una baixa participació, però considera que "Catalunya necessista impuls, distanciar-se del procés i aconseguir una estabilitat política i legislativa que doni respostes i solucions a un camí a la deriva del separatisme".

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari