En Comú Podem proposa reforçar la sanitat pública i ampliar els serveis

L’exdiputada Marta Ribas fa campanya a Montcada, on s’entrevista amb representants de la Taula per la Salut

L'alcaldessa Laura Campos i la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere, parlant amb membres de la Taula per la Salut
ECP
Membres d'ECP de l'Ajuntament i de la Taula de Salut, amb les candidates Marta Ribas i Tina Recio, davant del CAP Les Indianes

L'exdiputada d'ECP, Marta Ribas, va exposar les principals propostes del programa de la formació en matèria de salut durant la visita que va fer diumenge al municipi, acompanyada de l'alcaldessa Laura Campos, la presidenta de l'Àrea Social de l'Ajuntament, Mar Sempere, i la candidata local Tina Recio (número 21). Ribas va conversar amb representants de la Taula per la Salut de Montcada i Reixac sobre la situació de l'atenció primària al municipi.

Una de les propostes centrals d'ECP és augmentar el pressupost destinat a la sanitat, sobretot per a l'atenció primària, i millorar les condicions laborals dels professionals. Segons Ribas, "també cal reformar la gestió del sistema públic, eliminant els operadors privats que fan negoci amb la nostra salut i incorporar serveis com el dentista, fisioteràpia, psicologia i, en general, atenció a la salut mental". Per la seva banda, Laura Campos, va fer un reconeixement a la lluita veïnal per millorar els serveis dels CAPs locals, especialment per recuperar les urgències nocturnes, suprimides fa nou anys, i va demanar humilitat al PSC i ERC "perquè ells no són garants del futur hospital Ernest Lluch, una  reivindicació històrica dels moviments ciutadans i veïnals per solucionar el dèficit d'equipaments sanitaris al Vallès occidental sud".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari