El PSC comparteix els arguments dels Amics del Museu

El principal grup de l’oposició insta el govern a fer marxa enrere en el projecte del possible trasllat del Museu Municipal a la Casa Larratea

El PSC Montcada i Reixac es mostra en contra de la possibilitat de traslladar el museu a la Casa Larratea, un projecte que el govern municipal –ECP i ERC– està estudiant aprofitant una subvenció de l'AMB que sufragaria al 50% la remodelació de l'edifici modernista, inclós al Catàleg de Patrimoni. Fent seves les tesis dels Amics del Museu, els socialistes consideren que la Casa Larratea no disposa de les condicions ideals per acollir el Museu Municipal ni per les característiques de l'espai ni per la seva ubicació.
L'oposició d'aquest col·lectiu al projecte també és un altre dels arguments que fa servir el PSC per reclamar a l'executiu que faci marxa enrere. "Aquesta decisió s'ha de prendre amb consens", ha manifestat el partit en un comunicat en què recorda que va ser durant el govern socioconvergent, l'any 2003, quan el Museu es va traslladar des de l'edifici del carrer Julio García fins a la Casa de la Vila "per tal de dignificar la història".  
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari