El PSC lamenta les cues puntuals per vacunació registrades aquest dimecres

Els socialistes responsabilitzen la direcció del CAP i l’Ajuntament mentre l’alcaldessa considera ‘indecent’ que s’utilitzi aquesta qüestió des d’un punt de vista partidista

A la franja del migdia es van acumular a la porta del CAP pacients pendents de ser vacunats i els seus acompanyants
PSC Montcada

El PSC de Montcada i Reixac ha lamentat a través d'un comunicat les cues i aglomeracions que es van produir ahir al migdia davant del CAP Les Indianes quan es van habilitar dis punts de vacunació contra la Covid-19 alhora i assenyala directament tant la direcció del centre d'atenció primària com el govern municipal: "La responsabilitat de respectar i fer respectar el protocol d'organització i el manteniment de la distància mínima de seguretat és de la direcció del ambulatori i de l'Ajuntament (ECP-ERC)". Els socialistes insten a una coordinació "més fluïda" entre el centre sociosanitari i el consistori perquè es prenguin les mesures adients per tal d'evitar noves aglomeracions. "Sabem que organitzar la vacunació massiva no es una tasca fàcil, però hem de fer tot el que estigui en les nostres mans per evitar posibles contagis i la propagació del virus", conclou el comunicat.

 

Resposta del govern

L'escrit del principal grup de l'oposició a l'Ajuntament ha estat respost amb contundència per part de l'alcaldessa, Laura Campos (ECP). "Jugar a fer política amb les vacunes i la salut per una situació puntual és una indecència", ha manifestat l'edil tot afegint que l'Ajuntament no és responsable de la campanya de vacunació però està col·laborant estretament amb la direcció del CAP en tot allò que li és requerit. "Ahir a la tarda es va demanar disposar de carpes i cadires i avui mateix les tindran", ha assegurat l'edil. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari