En marxa les vacunacions al CAP Les Indianes

La previsió és que fins divendres es vacunin al voltant de 750 persones

Amb el contingut de cada ampolla de Pfizer/BioNTech es vacunen tres persones
Pilar Abián

El CAP Les Indianes tornarà a reprendre aquest dimecres les vacunacions del col·lectiu que té assignat, el de persones grans amb grau de dependència 3 així com als seus cuidadors i majors de 80 anys que no viuen a residències ni formen part d’un centre de dia. La previsió és vacunar fins divendres 750 pacients –uns 230 al dia– en horari de matí i tarda i també a la franja del migdia quan s'habilitaran puntualment sis equips de professionals per dispensar les vacunes, una experiència pionera que es va posar en marxa dimecres passat i que ha donat molt bon resultat. Aquesta setmana també s'intensificarà l'estratègia de vacunació a domicili en el cas de persones impossibilitades per desplaçar-se fins al CAP passant de la trentena que es feia fins ara al dia a més d'una cinquantena.

L'arribada de més dosis de vacunes de les que estaven previstes inicialment permetrà que en cinc dies feiners –el 31 de març i l'1 d'abril i del 7 al 9– es puguin vacunar al municipi 1.100 persones. Des del CAP Les Indianes els administratius sanitaris són els encarregats de concertar les cites amb els pacients via telefònica. En principi, totes les persones depenents i els majors de 80 anys seran vacunats en els propers dies –la direcció d'atenció primària demana paciència a qui encara no hagi estat citat. En cas que algú vulgui més informació al respecte, pot fer una consulta a través del tauler virtual de l'ICS accedint amb el codi d'indentificació personal que consta a la targeta sanitària.

Es recomana a les persones que han estat citades que hi vagin a l’hora que se’ls ha comunicat per evitar l’acumulació de públic a les portes del CAP on s'adequaran dues carpes com a sales d'espera exteriors, una per rebre els usuaris i la segona, perquè facin els 10 minuts de repòs recomanat després de la punxada. Qui tinguin problemes de mobilitat per accedir a les instal·lacions també pot ser vacunat a l’interior del vehicle en què s’hi hagi desplaçat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari