Subvencions per a les empreses que contractin joves del programa Singulars

La durada mínima del contracte ha de ser de sis mesos i la jornada laboral, del 50%

Les empreses interessades a contractar joves en el marc del programa Singulars s'han de posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica i Ocupació

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació fa una crida al teixit empresarial de Montcada i Reixac perquè contracti joves entre 16 i 29 anys que participen al programa Singulars, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i gestionat pel departament municipal. La durada del contracte ha de ser de sis mesos i mitja jornada com a mínim i s’ha de signar abans del pròxim 31 de juliol.

L’empresa contractant rebrà una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) durant els primers sis mesos de contracte. "En la nostra línia de donar suport les persones en situació d’atur, el jovent és fonamental perquè té una doble afectació, en no tenir feina li manca experiència laboral, per això programes com Singulars són importants", ha indicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó. Les empreses interessades a participar-hi poden contactar amb Promoció Econòmica i Ocupació, per correu electrònic o a través del telèfon 670 674 115.

 

Objectius

Singulars és un programa de millora de l'ocupació juvenil, que inclou formació teòrica i pràctica i actuacions d'orientació i inserció laboral. El projecte presenta un programa d'11 mesos d'acompanyament on s’ofereixen de mitjana 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en sectors com la robòtica, l'alimentació, l'economia circular, la indústria 4.0, la logística o el tèxtil. En total, hi ha 85 participants a tota la comarca, 14 de Montcada i Reixac. "A mitjà termini, ens agradaria comptar amb programes de foment de l’ocupació juvenil propis de l’Ajuntament, que donin resposta al teixit empresarial local", ha manifestat l'edil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari