El nou eix de vianants paral·lel a la riera de Sant Cugat podria ser una realitat la propera primavera

Aprovat l’expedient de contractació per a les obres, pressupostades en 713.000 euros

El nou eix de vianants unirà la passarel·la del carrer Alzina de Terra Nostra amb la que hi ha a la Font Pudenta
Pilar Abián

El Ple va donar aquest dijous llum verda a l'expedient de contractació per a l'execució de les obres d'adequació d'un eix de vianants al polígon de la Ferreria en paral·lel a la riera de Sant Cugat, entre les dues passarel·les existents a Terra Nostra i la Font Pudenta. Tots els grups municipals van votar a favor excepte Cs, que es va abstenir.

L'actuació s'inclou en el Pla de modernització dels polígons industrials del municipi subvencionat en gran part per la Diputació i que preveu una inversió de més d’un milió d’euros en dos projectes, l'ementat passeig i la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic als sectors de la Ferreria, Molí d’en Bisbe, Foinvasa i la Granja. El pressupost total, 1.024.992 euros, es finançarà a tres bandes amb les aportacions de la Diputació de Barcelona (850.046 euros), els gestors dels polígons (153.749) i l’Ajuntament (21.197).

 

Projecte en detall

L'eix de vianants, amb un pressupost de 713.355 euros, preveu l’adequació d’una vorera en el camí de terra que existeix actualment en paral·lel a la riera de Sant Cugat i que fan servir tant treballadors del polígon com alumnes que es desplacen a l’INS La Ferreria, així com veïns que l’utilitzen de passeig. Des del pont de ferro que hi ha a l’alçada del carrer Alzina fins al que hi ha a la Font Pudenta es farà una vorera de 1.600 metres de longitud i 2 metres d’amplada que anirà acompanyada d’un total de 160 columnes amb il·luminació led i un nou arbrat.

Un cop aprovat ahir l'expedient de contractació, es preveu que les obres es puguin adjudicar a l'estiu i comencin a la tardor, amb la previsió d'estar enllestides en el termini de cinc mesos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari